Blandare, silor, övriga

Mångsidiga och högkvalitativa produkter för jordbruksbehov.

Utfodringssilo

Rivakka utfodringssilon 1,5 m3 lämpar sig utmärkt som mellansilo för en automatisk utfodringsapparat eller som silo för färdigt foder då foder tas i vagnen. Silon kan fyllas med hjälp av en spiral eller blåsning.

Fodersilo

Rivakka fodersilon är tillverkad av högklassigt värmeförzinkat stål. En fullständig tömning av fodret garanteras med en brant sluttande åttkantig bottentratt och med släntdelar som går upp till den första våningen.

Pulverbetningsanordning

Rivakka pulverbetningsanordningen matar betningspulver till utloppsänden av skruvtransportören som flyttar spannmålet. Dess funktionsprincip ger ett snabbt och noggrant betningsresultat.

Storsäckssilo med spiralanpassning

Lämpar sig för att överföra kornigt, grynigt och välrinnande mjöl från storsäcken till t.ex. en automatisk utfodringsapparat. Konstruktionen som stöder utfodringsapparaten håller väl storsäckens vikt.

Doserare

En doserare lämpar sig för utfodring med såväl spannmål som köpfoder. Anordningen kan inrättas i alla Rivakka-kvarnar. Doserarna har steglös reglering och digitalskärm.

Styrcentral

Styrcentren för Rivakka-kvarnarna anpassas enligt användningsändamålet.

APE -kanuunat

Kanuunan halkaisija määräytyy siirrettävän lajikkeen ja määrän mukaan. Pituudet, soveltuvuus määritetään tilakäynnillä. Siirrettävään ape-vaunuun / täytölle kauko-säätökeskus, jossa 3-ruuville valmius kauko-ohjaukselle. 

Lantgårdsvåg

Den elektroniska Sami-Rivakka djurvågen lämpar sig för vägning av köttsvin, kalvar och lamm. Den har en löstagbar burdel, som gör den lätt att rengöra.