Valssimyllyt

Rivakka valssimyllyjen ydin on korkealaatuisesta erikoisteräksestä valmistetut valssipyörät.

Valssimylly

Rivakka valssimyllyjen ydin on korkealaatuisesta erikoisteräksestä valmistetut valssipyörät. Valssien tiheä, ristikkäinen kuviointi vetää litistettävän raaka-aineen aktiivisesti sisään ja litistää huolellisesti myös pienet jyvät.

Imupuhallus-
valssimylly

Rivakka imupuhallusvalssimylly imee viljan, herneen tai maissin valssimyllylle. Myllyn kivenetorin puhdistaa raaka-aineen kivistä, nauloista ja muista vieraista esineistä, mitkä eivät sovellu eläinten ruuaksi.

Traktorikäyttöinen valssimylly G7

Rivakka Greenmaker G7 on traktorikäyttöinen valssimylly tuoreelle tai kuivalle viljalle.Myllyn karkaistut, sahalaitaiset valssit vetävät viljaa tehokkaasti sisään ja litistävät pienenkin jyvän huolellisesti.

Traktorikäyttöinen valssimylly G8

Rivakka Greenmaker G8 on traktorikäyttöinen valssimylly tuoreelle tai kuivalle viljalle.Myllyn karkaistut, sahalaitaiset valssit vetävät viljaa tehokkaasti sisään ja litistävät pienenkin jyvän huolellisesti.

Traktorikäyttöinen valssimylly G10

Rivakka Greenmaker G10 on traktorikäyttöinen valssimylly tuoreelle tai kuivalle viljalle. Myllyn karkaistut, sahalaitaiset valssit vetävät viljaa tehokkaasti sisään ja litistävät pienenkin jyvän huolellisesti.

AJANKOHTAISTA

Olemme mukana KoneAgriassa

Olemme mukana Jyväskylän KoneAgria-messuilla 10-12.10.2019. Tervetuloa tutustumaan messutarjouksiin osastollemme C 133.

Vaihtokonelistausta päivitetty

Lietso lisätty vaihtokoneisiin.